30 godina RTRS

Višković: RTRS dala značajan doprinos u afirmaciji Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u Radio televiziji Republike Srpske 30 godina rada, ističući da je ova medijska kuća, razvijajući se zajedno sa Srpskom, dala značajan doprinos u afirmaciji Republike Srpske, njenih stavova, pozicije i vrijednosti.

Višković je istakao da je tokom 30 godina rada i postojanja RTRS informišući građane objektivno i pravovremeno, gradila i opravdala status kredibilnog javnog servisa, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

On je izrazio zahvalnost RTRS-u što je i u veoma izazovnim vremenima, profesionalno i dosljedno informisao građane o najvažnijim događajima iz Republike Srpske, BiH, regiona i svijeta.

– Uvjeren sam da ćemo i u narednom periodu nastaviti dobru i uspješnu saradnju, na dobrobit građana Republike Srpske. Želim Vam mnogo uspjeha u budućem radu i uvjeren sam da ćete i u narednom periodu nastaviti sa modernizacijom i profesionalnim radom – naveo je Višković u čestitki, koju je uputio u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime.