30 godina RTRS

Trivić: RTRS potvrdio reputaciju jednog od najvažnijih medijskih servisa

Povodom 30 godina postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske ministarka prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić uputila je najiskrenije čestike rukovodstvu, uredništvima i svim zaposlenim.

– Rukovodstvu, urednicima, novinarima i svim zaposlenim na Radio-televiziji Republike Srpske upućujem najiskrenije čestitke povodom obilježavanja 30 godina postojanja i rada – navodi se u čestitkama.

Tokom tri decenije predanog i profesionalnog rada, Radio-televizija Republike Srpske je potvrđivala reputaciju jednog od najvažnijih medijskih servisa u Republici Srpskoj.

– Posebnu zahvalnost iskazujem za izuzetnu saradnju kakvu Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske u kontinuitetu ostvaruje sa Vašom kućom, a u zajedničkom opredjeljenju da sve važne teme iz oblasti obrazovanja i kulture putem kanala informisanja Javnog servisa dođu do svih građana Republike Srpske, te šire javnosti van njenih granica – čestitala je Trivićeva.

Odgovrono prateći sve društveno-političke, ekonomske, kulturne i sve druge događaje i teme koji oslikavaju društveni život Republike Srpske, regiona i svijeta, uspijevate zadržati povjerenje građana.

– Uz uvjerenje da ćemo u duhu ovakve saradnje nastaviti i dalje da unapređujemo resorne oblasti, od srca Vam čestitam tridesetogodišnji jubilej rada – navodi se u saopštenju Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *