30 година РТРС

Тривић: РТРС потврдио репутацију једног од најважнијих медијских сервиса

Поводом 30 година постојања и рада Радио-телевизије Републике Српске министарка просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић упутила је најискреније честике руководству, уредништвима и свим запосленим.

– Руководству, уредницима, новинарима и свим запосленим на Радио-телевизији Републике Српске упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања 30 година постојања и рада – наводи се у честиткама.

Током три деценије преданог и професионалног рада, Радио-телевизија Републике Српске је потврђивала репутацију једног од најважнијих медијских сервиса у Републици Српској.

– Посебну захвалност исказујем за изузетну сарадњу какву Министарство просвјете и културе Републике Српске у континуитету остварује са Вашом кућом, а у заједничком опредјељењу да све важне теме из области образовања и културе путем канала информисања Јавног сервиса дођу до свих грађана Републике Српске, те шире јавности ван њених граница – честитала је Тривићева.

Одговроно пратећи све друштвено-политичке, економске, културне и све друге догађаје и теме који осликавају друштвени живот Републике Српске, региона и свијета, успијевате задржати повјерење грађана.

– Уз увјерење да ћемо у духу овакве сарадње наставити и даље да унапређујемо ресорне области, од срца Вам честитам тридесетогодишњи јубилеј рада – наводи се у саопштењу Министарства просвјете и културе Републике Српске.

Оставите коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *